Teater K

Utveckling genom det gestaltade språket

 

Mannen bakom masken

Samuel har lyckats nå alla sina livsmål och är nu på väg att bilda familj, men hans partner tvekar. Samuel inser att flera viktiga personer i hans liv har uppfattningar om honom som han får allt svårare att avfärda.


mbm flygblad

Mannen bakom masken. En berättelse om en man som tvingats bli medveten om hur lite han känner till om sitt inre liv, och hur han formats av sin könsroll. I anslutning till föreställningen processar vi ämnet i en workshop med publiken.

Denna föreställning ges även i samband med ett seminarium med titeln ”Könsroller i förändring – hur skapar vi det samhälle vi vill ha?”.

Vi turnerar även med föreställningen. Kontakta oss för mer information och prisuppgift.

© Teater K - Startsida - Login - RSS