Teater K

Utveckling genom det gestaltade språket

 

Identitet

”Att känna värde genom att prestera eller genom att vara – det är frågan!”

Hur blir jag den jag är? Vilken makt har jag över mitt liv? Hur mycket har jag format mig själv och hur mycket har jag präglats av min omgivning? I vår föreställning Identitet undersöker vi hur vi blir dem vi är och frågeställningarna ovan har legat till grund för vår research kring föreställningen.

I nära möten med varandra möter karaktärerna mer av sig själva. I konfrontationer och förtroliga möten mellan syskon, vänner, mamma och dotter, pojkvän och flickvän, får publiken ta del av de resor karaktärerna gör i sig själva.

Lever vi i enlighet med våra inre önskningar, eller gör vi oss till offer för omständigheter?

Medverkande:

I rollerna: Eva-Myran Nyström, Lena Cevert, Stina Odenman, Maria Jakobsson och Axel Soläng
Regi o manus: Anders Nilsson
Kostym o scenografi: Hanna Odenman
Målgrupp: Från åk 9
Skol-premiär: 20/1
Offentlig premiär: Söndag 22/1 2006

För information kontakta vår producent Annicka Halvarsson på:
Tel: 0150-662 662 eller 070-549 17 07.
Denna föreställning görs i samarbete med Sensus studieförbund, Katrineholms kommun, Allmänna Arvsfonden, Sörmlands Musik och Teater samt Duveholmsgymnasiet.

© Teater K - Startsida - Login - RSS